contact mkbvrienden

Adviescentrum Zonnepanelen & Energie. Bespaar nu direct!

30 tot 50 % zowel particulier als zakelijk. Energiecheck.

Koop / Lease / Investeer. MKB Vrienden, Samen Verdienen. Energiekosten.

Wat verstaan we onder energiekosten?

De totale energiekosten die u betaalt voor gas en stroom bestaat uit vaste en variabele energiekosten. Op uw energierekening staan de energiekosten die u moet betalen voor uw verbruik van energie. Ook staat hierop aan wie u welke energiekosten betaalt. Door uw verbruik te verminderen kunt u besparen op uw energiekosten. U kunt ook veel minder energiekosten betalen door te kiezen voor een leverancier die lagere energiekosten in rekening brengt. U kunt dit doen bij MKB Vrienden. 

 

Kosten op uw energierekening

Voor uw verbruik van energie betaalt u verschillende kosten. Op uw energierekening staan al deze kosten genoemd. U ziet ze als volgt terug:

 

Meterstanden op uw energierekening

Uw meterstanden bepalen de hoogte van de variabele kosten op uw energierekening en uw nieuwe, te betalen termijnbedrag (voorschotnota). Er wordt gebruik gemaakt van gemeten meterstanden of geschatte meterstanden. Zijn uw meterstanden geschat, dan kan dit gevolgen hebben bij een volgende jaarrekening of eindafrekening als uw meterstanden wel gemeten worden.

 

Begrippen op uw energierekening

Op uw energierekening staan veel verschillende begrippen die energieleveranciers en netbeheerders gebruiken. Wij leggen enkele belangrijke begrippen voor u uit:

 

Nieuwe voorschotnota of termijnbedrag

Bij uw energierekening ontvangt u meestal ook uw nieuwe voorschotnota of termijnbedrag. Dit is het bedrag dat u de komende periode (maandelijks) als voorschot voor uw energieverbruik moet betalen. De hoogte van het bedrag is een schatting van de kosten voor uw energieverbruik. Ook kan de leverancier verwachte prijsstijgingen hierin verwerken, bijvoorbeeld een stijging van de olieprijzen.

 

besparen

Besparen op vaste lasten

Dat kan nu samen met MKB Vrienden d.m.v. duurzame energie en Subsidie regelingen.

Minder stroom verbruik

Verminder uw stroom verbruik met duurzame energie. U zult versteld staan van de resultaten

image 7

Zonnepanelen plaatsen

Lease Zonnepanelen of investeer in Zonnepanelen.

image 8

Groen Label? Nu voor uw bedrijf ook mogelijk!

Doe mee aan een groener Nederland en bespaar met verschillende subsidieregelingen.

 

Bespaar direct!

Hallo Vrienden Bespaar direct met MKB Vrienden

Tweeten @MKBvrienden volgen